Post by minslehipfuhost on Feb 5, 2022 5:07:18 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Crazy Diner: Cooking Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Crazy Diner: Cooking Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodi vairāk izturības ▞▞▞
▞▞▞ Crazy Diner: Cooking Game 2022 version ▞▞▞
slikti, šausmīgi, nav traki ēdnīca, traki slikti turpina mani izrakstīt un tik aizkavējusies, un tad mans ekrāns kļūst melns 😠😬😧😧😧
Man patīk spēlēt spēli, bet tad ir daudz *Es piespiedu jūs skatīties šo reklāmu*, pat ja es neizvēlējos dubultās monētas, kas nozīmē reklāmu skatīšanos. Turklāt dažām reklāmām nav X pogas, tāpēc man patiešām ir jāiziet no spēles un jāieiet vēlreiz.
Līdz
Tikai jautājums, kā es varu mainīt varoņa tērpu? Esmu mēģinājis noklikšķināt uz katras pogas, bet neatradu. Vai funkcija tika noņemta?
Esmu picas līmenī, kas man pat neļauj izņemt picu no krāsns. Tāpēc es nevaru virzīties uz priekšu vai nokārtot līmeni. Pārāk daudz reklāmu.
Man patika šī spēle, taču reklāmas, kas jāskata, lai dotu jums papildu laiku līmeņa pabeigšanai, noteikti NAV 10 sekundes, kā norādīts. Tās ir vismaz 45 sekundes. Tas ir nepareizs attēlojums, tāpēc, lūdzu, izlabojiet to.
Izbaudīju to līdz brīdim, kad beidzās palielināt. Es burtiski nevaru iziet nevienu līmeni bez stimula, bez tiem esmu tik tālu no mērķa sasniegšanas. Tātad būtībā viņi liek jums maksāt par palielinājumiem, un vienīgais veids, kā iegūt palielinājumus, ir iegūt līmeņus... hmm šķiet neproduktīvi. Esmu tik tuvu šīs spēles dzēšanai!
Spēle ir izcila, taču, tiklīdz tiek parādīts ēdiena gatavošanas papildinājums, es nevaru izkļūt no pievienošanas, tai ir roka, kas norāda uz naudu, lai izkļūtu no tās. pievienošanai, kad citiem pievienojumiem ir jāpieskaras X, lai atgrieztos spēlē pat pirms un tagad pēc atjaunināšanas. Bet pati spēle ir ļoti laba.
Es mīlu šo spēli, ko esmu spēlējis katru dienu, lai pēc tam arī atgrieztos pie tās, atklāju, ka esmu visu pazaudējis, tā mani ir aizvedusi atpakaļ uz sākumu, es esmu sagrauts 😕
Man patīk spēle, bet es zaudēju interesi, jo pārāk daudz reklāmu😏. Dažreiz es nevaru atcelt sludinājumus, un tas mani aizved uz spēļu veikalu. Tas mani sadusmo, jo man ir jāaizver spēle un jāatver tā vēlreiz, lai es varētu turpināt spēli. Lūdzu, atceliet dažas reklāmas. Spēlētāji zaudē pacietību 🥺
Šī ir lieliska spēle, atskaitot visas reklāmas! Es lejupielādēju atjauninājumu, un spēle ir daudz sliktāka nekā iepriekš. Pēc jebkuras reklāmas noskatīšanās jūs tiksit nosūtīts atpakaļ uz tālruņa sākuma ekrānu! Jūs, puiši, apgalvojāt, ka to salabojāt, bet patiesībā padarījāt to vēl sliktāku. Es vēlos, lai es nelejupielādētu jauninājumu, jo tagad es vairs nevaru spēlēt. Lieliska spēle, bet pārāk daudz reklāmu. Ko mēs iegūstam, skatoties reklāmas, kas nedod nekādu atlīdzību? Galvassāpes.
Pievienojiet stāstam paziņojumus, ikdienas izaicinājumus, mājdzīvniekus, kā arī pievienojiet cilni noformēšanai ar dāvanu. Lūdzu, pievienojiet pēc iespējas ātrāk
Šī spēle bija lieliska, un man ļoti patika spēle, kas man bija ļoti laba, un citi puiši spēlē šo spēli un izbauda spēli ar lielu prieku 😀👍😉Es zinu, ka jums arī patīk šī spēle 🎮😀👍😉😄😎
Pēc tam, kad noklikšķinājāt, lai iegūtu papildu laiku vai pieprasītu atlīdzību, reklāmas tika apturētas/netiek rādītas vispār. Pārsteidzoši, ka tas tā nekad nav noticis, kad reklāma parādījās nejauši pēc tam, kad esat pabeidzis dažus līmeņus. Interesanti
Es piešķīru vērtējumu 4, jo, piemēram, lai kaut ko labotu, ir nepieciešams pārāk daudz taustiņu, un atslēgas nāk pēc apmēram 5 spēlēm, bet kopumā tas ir labi, es ieteiktu to. Tas ir jauks izaicinājums.
Laba spēle, bet man ir beigušies līmeņi! Jājaunina spēļu izstrādātāji! Turklāt dažreiz nav iespējams pabeigt līmeni bez dubultās monētas palielināšanas vai cita veida paaugstinājuma. Tā tomēr ir laba spēle
Crazy Diner: Cooking Game Stratégiai játékok awn
Es patiešām izbaudīju spēli. Tomēr pēdējās trīs dienās spēle turpina avarēt. Tagad tas būs atinstalētājs. :/
Skins for Minecraft PE Alatan tix
Tā ir lieliska spēle, izņemot to, ka cilvēkiem ir nepieciešams pārāk ilgs laiks, lai veiktu pasūtījumu, tāpēc jums neizdodas noteiktos līmeņos neatkarīgi no tā, cik ātri strādājat. Liek man domāt, ka viņi vēlas, lai tu tērē naudu dimantiem.
Man patika spēlēt šo spēli. Es arī pierādīju, ka tas tiešām atmaksājas. Tas ir ļoti minimāli, bet vismaz viņi saka patiesību. Viņi jums nekavējoties samaksās jūsu paypal kontā. Paldies šīs spēles izstrādātājiem. Cash em viss ir likumīgs.
Tā ir laba spēle. Man patīk to spēlēt savā brīvajā laikā... Taču var būt nedaudz grūti iegūt atslēgas un tas aizņem ilgu laiku.
Lieliska spēle, bet grūti iegūt dārgakmeņus padara šo spēli ne tik jautru, jo tālāk jūs ejiet. Man īpaši riebjas kolekcionēt dārgakmeņus krājkasītei, un tad, lai tos iegūtu, ir jāmaksā reāla nauda. Es tos nopelnīju, man nevajadzētu maksāt.
Es jau pabeidzu dažus līmeņus Ziemassvētku karnevālā, bet kāpēc es nevaru saņemt balvas? Varbūt ir jāpabeidz visi līmeņi, lai saņemtu balvas, bet es domāju, ka tas nav ļoti labi. Vai festivāla sērijai ir jāmaksā nauda, lai to iegūtu?
Es ienīstu virtuves piederumu un pārtikas cenu uzlabošanu ar atslēgām un monētām. Citu restorānu spēles to dara tikai ar monētām. Lūdzu, varat pie tā strādāt, jo ir tik grūti iegūt atslēgas. Un arī ļaujiet jaunināšanu veikt uzreiz tāpat kā citas spēles, nevis gaidīt kādu laiku
Jauka spēle, taču noteiktos spēles punktos tā mēģina piespiest jūs izmantot visus jūsu dimantus un spēles palīglīdzekļus.
Crazy Diner: Cooking Game Стратегії ckhs
Tā ir jautra spēle. Vispirms. Tad jūs sasniedzat punktu, kurā vienkārši nav iespējams uzvarēt, pat ja spēlējat nevainojami, neiegādājoties kādu no viņu komplektiem par īstu naudu.
Pašlaik nevar spēlēt, turpina avarēt, kad mēģinu ielādēt spēli (vai pat tā tiek ielādēta, tā avarē vidējā līmenī). Tā tas ir darīts pēdējās dienās, kopš iznāca it kā atjauninājums (lai gan es neredzu neko jaunu). Esmu restartējis tālruni, atinstalējis + pārinstalējis spēli, un tā joprojām avarē, tāpēc tā ir problēma ar spēli. Man patika spēlēt šo spēli citādi, un es ar nepacietību gaidu, kad šis notikums tiks pabeigts, taču tas paliks 1 zvaigzne, līdz tiks novērsta avārijas problēma.
Forša spēle, bet ir tik kaitinoši šad un tad skatīties reklāmas... Tagad to atinstalēju reklāmu dēļ
Crazy Diner: Cooking Game Стратегије ewq
Ceļš uz daudzām reklāmām! Šī spēle būtu daudz jautrāka, ja jums būtu reklāma burtiski ik pēc dažām minūtēm. Ja viņi no tā tiktu vaļā, es labprāt šim dotu 4 vai 5. Reklāmas to nogalināja
Tikko mēģināju atjaunināt šo spēli trīs reizes, un tā joprojām neizdodas. Cik vilšanās. Laika un priekšapmaksas datu izšķiešana.
Ēdienu gatavošana un dekorēšana! Labi padarīts. Nav reklāmu, ja vien nevēlaties noskatīties video....
spēle ir laba, bet pēkšņi, pat ja spēle jau ir pabeigta, tā turpina spēlēt un tas mani kaitina.. kā es varu pāriet uz nākamo līmeni, kad tā joprojām spēlē, kamēr spēle jau ir pabeigta
Labākā spēle jebkad... Pārsteidzoša grafika, un man patīk jaunās ēdināšanas iespējas, vietu dekorēšana, atslēgu kolekcionēšana, spēles temps, būtībā man patīk šī spēle un es to spēlēju katru dienu STUNDAS ❤️
Šī spēle mani vienmēr ir aizņemta, un tā ir arī nomākta. Ir viegli iegūt dārgakmeņus, bet grūti iegūt atslēgas. Ielādēšana prasa daudz laika, kas sākotnēji ir kaitinoši, tas ir viegli, bet beidzot ir grūti.
Crazy Diner: Cooking Game Strategi kgq
Crazy Diner: Cooking Game Strategi kgq
Man ļoti patīk spēle. Es ceru, ka viņi var novērst kavēšanos.
Es jau esmu tērējis naudu ar šo. spēle rada atkarību, jo jūs baudāt un noņemat stresu, tajā pašā laikā jūs tērējat arvien vairāk naudas, un dienas beigās jūs sapratīsit, ka esat jau pazaudējis savus ietaupījumus🤦♀️ 🤦♀️🤦♀️